Theater Totaal pakt uit inDe KOM

DE KOM, stadstheater en kunstencentrum is verhuisd naar een prachtig gebouw aan het Stadsplein. Theater Totaal, een muziek- en theaterwerkplaats voor acteurs met een verstandelijke beperking heeft alle instrumenten en kostuums in de oude KOM ingepakt en haar intrek genomen in de nieuwe KOM. Om dit te vieren vindt er op 30 september om 16.00 uur een openingsvoorstelling plaats waarbij alles wordt uitgepakt en uit de kast gehaald. Kaartjes: €10, kinderen onder de 12 & CJP: €5. Reserveer via: 030-6045554.

De zondagmiddag zal beginnen met de kindervoorstelling Bang Mannetje, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek. Bang Mannetje wil van zijn bangheid af. De toverboom kan hem helpen, maar… het spreekuur is alleen ter plaatse. Dus baant Bang Mannetje zich een weg door een Wild Woest Woud vol Wilde Woeste Wezens. Na de ontknoping worden de breiende spinnen en bewegende bomen van het podium gehaald en verandert het toneel in een kleedkamer vol zweet en zwembroeken.

Het is de beurt aan de mannen van theatergroep Kraak, onderdeel van Theater Totaal. De voorstelling Stoere Jongens gaat over twee waterpoloteams. Het gaat over winnen en over kracht, maar ook over het veroveren van een plaatsje in het team, over reserve staan en de pijn van verliezen. Deze herkenbare voorstelling voert het publiek terug naar zenuwachtige, hoopvolle en teleurstellende momenten in kleedkamers. Dit alles wordt gespeeld met een dosis testosteron waar je van versteld zult staan!

Na de pauze verandert de speelvoer in een poppodium en stampt en dampt de band Knock-Out met rock, soul en funky nummers. De swingende ritmesectie staat garant voor een stevige groove. Eigen werk wordt afgewisseld met swingende covers en prachtige liefdesliedjes die uit het leven gegrepen zijn. De veelzijdige middag wordt afgesloten met de vrolijke Nederlandstalige herkenbare luisterliedjes van Buiten Westen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk