Tentoonstelling in KunstGein Podium

De Urbexgroep van Fotogroep Fotogein uit Nieuwegein exposeert van 26 oktober tot en met 12 november in ‘KunstGein Podium’ in het Stadshuis aan het Stadsplein in Nieuwegein. ‘Urbex’ is de afkorting van ‘Urban exploring’ en omvat het bezoeken en fotograferen van (meestal) verlaten gebouwen en omgevingen die doorgaans voor het publiek niet opengesteld zijn.

Getoond wordt het werk van zeven fotografen die de afgelopen jaren op verschillende locaties foto’s hebben gemaakt. Ieder heeft zo zijn eigen werkwijze en interpretatie, waardoor er een afwisselend overzicht is ontstaan. Exposerende fotografen zijn Lia Hoogveld, Ruud van Eijkelenborg, Henk Post, Kas Maessen, Ruud Slot en Ton Verweij.

‘KunstGein Podium’ is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Stichting KunstGein wil mensen in Nieuwegein en omgeving interesseren en enthousiast maken voor kunst en cultuur: voor allerlei beeldende kunstvormen en specifiek voor de (amateur) schilderkunst. Bovendien willen we laten zien dat samenwerking met andere organisaties tot een meerwaarde kan leiden binnen het culturele aanbod van Nieuwegein.

urbexkunstgein

One thought on “Tentoonstelling in KunstGein Podium

  1. Charel

    Hallo allemaal, Hoorde van iemand dat ze tot eind december daar mogen blijven en volgend jaar eruit moeten? Is dit een juist verhaal? Gaat de gemeente Nieuwegein commerciële worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren