Tennisfeestje bij TV Vreeswijk

Sport ID Nieuwegein organiseert samen met tennisvereniging TV Vreeswijk kennismakingslessen voor de groepen drie tot en met acht van de basisschool. Het schooltennis word georganiseerd onder de vlag van de Sportieve School, een samenwerkingsverband tussen onderwijsinstellingen en sportaanbieders uit Nieuwegein.

Vanaf eind februari worden clinics gegeven door gediplomeerde trainers van de vereniging bij tien scholen in Nieuwegein-Zuid. Ze komen langs tijdens de gymles om de kinderen kennis te laten maken met de tennissport. Door gebruik te maken van het Tenniskids principe van de tennisbond (KNLTB) maken de trainers de kinderen enthousiast om te gaan tennissen. Bij het Tenniskids principe spelen kinderen vanaf zes jaar op kleine banen, met zachtere ballen en staat plezier voorop.

Na de clinic in de gymles ontvangen de kinderen een uitnodiging voor een tennisfeestje en proeflessen bij tennisvereniging TV Vreeswijk. Dit gratis tennisfeestje zal plaats vinden op vrijdagmiddag 18 maart van 16.00-17.30 uur op het tennispark van TV Vreeswijk. Extra leuk is dat de kinderen zich ook kunnen opgeven voor proeflessen. Deelname aan beiden activiteiten zijn gratis en de vereniging zorgt ervoor dat de benodigde materialen aanwezig zijn. Kinderen hoeven dus alleen te zorgen dat ze in sportkleding komen. In verband met de organisatie van het tennisfeestje en de proeflessen is aanmelden hiervoor gewenst. Ouders/verzorgers, broertjes en zussen, opa’s en oma zijn van harte welkom om te komen kijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk