Bakker Roel op Hoogzandveld heeft beste oliebol van Nieuwegein

Gisteren is de uitslag bekend gemaakt van de jaarlijkse landelijke Oliebollentest van het AD. In Nieuwegein hebben twee bakkers zich aangemeld voor de test: Bakker Roel op winkelcentrum Hoogzandveld en Brood- en Banketbakkerij Sterk op winkelcentrum Galecop en aan het Drilleveld. Beide bakkers kwamen dit jaar goed uit de test met respectievelijk een mooie achtste en een 11e plek.

Bakker Roel, onderdeel van het Roel-Brokkingconcern, is zeer verheugd met de achtste plek op de ranglijst en verwacht dan ook topdrukte bij zijn winkel op winkelcentrum Hoogzandveld 14. De jury over zijn oliebol: ‘Met andere, eigen receptuur ook tot de top 10 doordringen is knap. Dan heb je gouden bakkershandjes. Uitstekende oliebol. Een eindcijfer 9.’ De oliebol bij Bakker Roel kost 1,00 euro per stuk en weegt 102,4 gram en heeft een vetpercentage van slechts 15%.

Het panel bezocht landelijk 160 oliebollenbakkers. Bakker Roel, is onderdeel van het Roel-Brokkingconcern. Met de bakkerij Brokking in IJsselstein wist het concern met een ander receptuur de tweede plaatst te behalen. De winnaar is dit jaar geworden meesterbakker Voskamp uit Spijkenisse.

2 thoughts on “Bakker Roel op Hoogzandveld heeft beste oliebol van Nieuwegein

  1. Martin Reijmerink

    Net 20 oliebollen gehaald. Ze zijn TOP!

  2. Marieke

    3 top dagen verkoop in de kraam gehad nu na genieten van al die drukte en genieten van zo’n heerlijke oliebol!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk