Tekenles in de natuur met Greet van Dijk

Dorpshuis Fort Vreeswijk organiseert maandag 9 augustus aanstaande een leuke buitenactiviteit. Greet van Dijk neemt u mee naar een inspirerende plek buiten en helpt u op weg met het tekenen van het landschap. Er wordt gewerkt met potlood en een schetsboek. Een activiteit voor beginners en voor gevorderden. Ieder doet wat hij/zij kan en waar hij/zij plezier aan beleeft.

Deelname aan deze activiteit kost € 3,- inclusief koffie/thee en materiaal. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan voor 5 augustus aanstaande aan door ene e-mailtje te sturen naar: info@fortvreeswijk.nl of bij het Dorpshuis.

Ook in de zomer diverse activiteiten
Dorpshuis Fort Vreeswijk biedt in de stille zomermaanden een aantal extra activiteiten aan. Daarnaast gaan de activiteiten: Koersbal op woensdagochtend, Beter Bewegen op dinsdagochtend, creatieve donderdagochtend en de wandelgroep en lunchcafé op vrijdag de hele zomer door.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren