Katern

Technische staf SV Geinoord blijft

Ondanks de gedwongen corona-stop heeft SV Geinoord toch al het vizier gericht op het nieuwe voetbalseizoen. Dat betekent dat het bestuur de contracten met de gehele technische staf heeft verlengd. Komend seizoen zal hoofdtrainer Gerrit Plomp aanblijven, geassisteerd door Ramon Bongers. Ook keeperstrainer Rolf Pot blijft evenals teamleider Wim Schupp. Dennis Onrust zal ook in de nieuwe competitie als vlagger blijven fungeren.

Voor Plomp die al eerder vier seizoenen werkzaam was op Parkhout, wordt het dus zijn zesde jaar bij de Nieuwegeinse zaterdagclub. “Ik ben blij dat de spelersgroep weer het vertrouwen in mij en de rest van de technische staf heeft uitgesproken. Dat geeft de nodige rust binnen de club in een jaar dat door de corona alles zo chaotisch is geworden”, aldus de hoofdtrainer die ook weer kan beschikken over een volledig fitte selectie wanneer het seizoen hervat wordt.

SV Geinoord speelde de laatste wedstrijd thuis tegen Nita en won het duel met 5-1. Plomp verwacht dat de huidige competitie niet voor maart 2021 hervat zal kunnen worden.

Gerrit Plomp

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren