Team KiKa Nieuwegein en ’The Good Food’ vieren Valentijnsdag

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag, de dag van de liefde. Juist in deze Corona pandemie, waarin de sociale contacten minimaal zijn en wij veel in huis door brengen, besteden KiKa Nieuwegein en restaurant ‘The Good Food’ aandacht aan de liefde.‘Net zoals alle andere goede doelen is het moeilijk in deze tijd voor KiKa. Heel veel acties kunnen niet doorgaan. Dat betekent dat de inkomsten voor Stichting KiKa ook gering zijn. Dus is team KiKa Nieuwegein blij met zulke samenwerkingsverbanden. Immers, het doel van KiKa is nog steeds de genezingskans voor kinderen met kanker te vergroten van 75% naar 95%’ aldus Eric Martherus van Team KiKa Nieuwegein.

Dit jaar kan iedereen in Nieuwegein en omstreken wel een extra portie liefde gebruiken. ‘The Good Food’ bereidt de lekkerste Streetfood gerechten en Team KiKa Nieuwegein zorgt voor de rozen en de hartjes. Door het kopen van Valentijns rozen maakt u kans op mooie prijzen. Iedere roos heeft een nummer dat hopelijk geluk en liefde brengt, zoals een romantisch bootreisje over de Lek (wanneer het weer mag), een Sushi pakket, dinerbon voor twee personen, Senza plaid, tapas schaaltjes gevuld met lekkers en nog veel meer. Alle prijzen zijn gesponsord door ondernemers uit Nieuwegein. De opbrengsten zijn volledig voor KiKa. Team KiKa Nieuwegein neemt de bezorgdienst van The Good Food over en krijgt hiervoor de bezorgkosten gesponsord.

De rozen met hartje krijg je bij iedere Valentijn bestelling van The Good Food, maar zijn ook los te koop bij ‘The Good Food’! Bij 4 rozen bezorgt Team KiKa Nieuwegein de rozen gratis aan huis. Bestellen kan via de website van ‘The Good Food.’ Thuis hoef je alleen maar de open haard aan te zetten, de tafel romantisch te dekken, kaarsjes aan te steken en genieten maar!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren