Team KiKa Nieuwegein al fietsend en bezorgend het nieuwe jaar 2021 in

Op zondag 3 januari 2021 heeft Team KiKa Nieuwegein de bezorgdienst van restaurant ‘The Good Food’ gedeeltelijk ‘uitgevoerd.’ Voor iedere bestelling doneerde The Good Food 2,50 euro aan KiKa.

Je kon via de website van the Good Food ook lootjes kopen voor KiKa. Als tegenprestatie heeft team KiKa een deel van de thuisbezorging op zich genomen. De ‘Winterloterij’ duurde vanaf de kerstdagen tot en met zondag 03 januari. Uiteindelijk is de opbrengst 250 euro geworden. Team KiKa Nieuwegein en ‘The Good Food’ zijn hier heel tevreden over.

Jan The, de eigenaar van The Good Food: ‘Leuk dat in deze tijd de klanten van ‘The Good Food’ hun empathie tonen met het goede doel KiKa’.  The was zeer content over de samenwerking met Tonie Smits, Tiny Boeren en Eric Martherus van Team KiKa in Nieuwegein. (Foto hieronder)

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren