Tattoo Catwalk op Museumwerf Vreeswijk

Zondag 13 augustus om 14.00 uur ligt de loper uit voor de deelnemers aan de Tattoo Catwalk.
Het publiek kan zich verwonderen over de grote verscheidenheid aan levende kunstwerken die getoond worden en kennis nemen van de betekenis van de verschillende afbeeldingen die te zien zijn. Het Theehuys op de Museumerf gaat om 12.30 uur open.

De Tattoo Catwalk wordt georganiseerd door Museumwerf Vreeswijk en Dorpshuis Fort Vreeswijk. In de stille zomermaanden bieden zij meerdere extra activiteiten aan. Tijdens de Tattoo Catwalk kun je een henna-tatoeage laten maken, je eigen tattoo ontwerpen en natuurlijk de hele Museumwerf bekijken.

Spraakmakend
Het unieke evenement van 13 augustus heeft de tongen losgemaakt. De organisatie heeft overwegend veel enthousiasme ontmoet, hoewel hier en daar mensen ook met afkeuring hebben gereageerd. Reden temeer voor Monique de Beer om de Tattoo Catwalk te organiseren: ‘We zijn verrast door de verscheidenheid aan afbeeldingen en meer nog door de enorme betekenis die de gekozen tatoeages voor mensen hebben. De mensen die mee gaan doen aan de Catwalk hebben allemaal heel goed nagedacht over hun afbeelding en wij vinden het geweldig dat ze die betekenis met het publiek willen delen.’

Meer vrouwen dan mannen op de Catwalk
Onder deelnemers aan de Catwalk zijn de vrouwen in de meerderheid. Hebben vrouwen dan toch meer lef De organisatie daagt mannen uit om zich alsnog aan te melden. Aanmelden voor de Tattoo Catwalk kan nog tot 11 augustus aanstaande door een e-mail te sturen naar: tattoocatwalk@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk