‘Taste of Nieuwegein’

Van vrijdag 27 mei t/m zondag 29 mei kunt u op winkelcentrum Cityplaza in de binnenstad van Nieuwegein genieten van fashion, food, muziek en lifestyle tijdens het event: ‘Taste of Nieuwegein.’ Ontdek als eerste de laatste fashiontrends op de catwalk. Luister naar lokale muzikanten en nationale topartiesten. Geniet van foodtrucks en maak kennis met 3D technologie.

Taste of Nieuwegein is een gezamenlijk evenement vanuit de binnenstad van Nieuwegein. De samenwerkende partijen zijn De Kom, theater en kunstencentrum De Kom, Bibliotheek De tweede verdieping, de Nieuwegeinse markt en de ondernemers van Cityplaza.

Voor het festival ‘Taste of Nieuwegein’ worden er nog straatmuzikanten gezocht voor optredens op zaterdag 28 en zondag 29 mei. Wil jij je muzikale talent laten horen tijdens dit nieuwe evenement in de binnenstad? Stuur dan hier een persoonlijk bericht via Facebook.

De activiteiten vinden plaats op vrijdag 27 mei van 15.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag 28 mei van 11.00 uur tot 18.00 uur en zondag 29 mei van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk