Tafelgesprek over het stoppen van de United Jeugd Cup

Woensdag 28 maart jl. gaf de organisatie van de United Jeugd Cup te kennen te stoppen met het organiseren van één van de grootste evenementen in Nieuwegein. Dit gebeurde bijna gelijktijdig met het bekendmaken, door de organisatie van de Nieuwegein Awards, dat ook zij gingen stoppen met hun evenement. Hierdoor was Nieuwegein op één dag twee grote evenementen kwijt.

Onze verslaggever Frans Evers, die overigens afgelopen donderdag Koninklijk werd onderscheiden,  sprak deze week met twee van de drie bestuursleden, Rene Benschop en Rene van den Akker. Zij zijn tevens de oprichters van de United Jeugd Cup, samen met Peter Krauweel. In bovenstaand tafelgesprek vertellen zij over het hoe en waarom over het stoppen van dit mooie sportevenement. Dit precies 12 1/2 jaar na de eerste editie van hét D-voetbal toernooi voor D-teams dat Europees en wellicht mondiaal een groot aanzien heeft verworven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren