Taboedoorbrekende theatervoorstelling Dood(s)bang bij Enik Recovery College

Op vrijdag 4 november en vrijdag 16 december is er bij Enik Recovery College een taboedoorbrekende theatervoorstelling ‘Dood(s)bang’ te zien op locatie aan de Hoornseschans 101 in Nieuwegein en op locatie Hoograven. Initiatiefneemsters Nicky van Dam en Daniëlle van der Sluis zijn medewerkers van Enik en maken deel uit van Psychisch Gestoord Producties. Zij hebben samen een indrukwekkende theatervoorstelling gemaakt. Een voorstelling waarbij humor en muziek ruimte maken voor thema’s als depressie, zelfdoding, verlies en (wan)hoop.

Van Dam: ‘Het thema raakt ons beiden persoonlijk. We vinden het belangrijk dat suïcide bespreekbaar wordt gemaakt en geloven dat als je dat op een creatieve manier doet je openheid kunt creëren.’

De voorstelling ‘Dood(s)bang’ inclusief nagesprek duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur en de toegang is gratis. Wel is het nodig om je aan te melden via psychischgestoordproducties@outlook.com.

Enik Recovery College
Enik Recovery College is een herstelacademie, een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met ontwrichting door een psychische kwetsbaarheid, trauma of verslaving, en die willen werken aan hun (verdere) herstel. Enik wordt 100 % gerund door ervaringsdeskundigen. Alle mensen met ervaring met psychische ontwrichting – zowel medewerkers als deelnemers – wisselen hun ervaringen uit en vinden zo samen hun weg in herstel.

Enik heeft locaties in Hoograven, Houten, IJsselstein, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Overvecht, Woerden en Zeist en omgeving. Iedereen die wil werken aan zijn of haar herstel is van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk