Taart voor medewerkers Vluchtelingenwerk van de lokale SP

Op de dag van de arbeid afgelopen woensdag 1 mei, bood de SP in Nieuwegein traditioneel weer een taart aan, aan een beroepsgroep die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Dit jaar viel de eer toe aan de medewerkers van Vluchtenlingenwerk aan de Luifelstede. De SP is erg blij met hun jarenlange inzet voor onze statushouders. Mensen die vluchten voor geweld hebben goede ondersteuning nodig. ‘Bij Vluchtelingenwerk Nieuwegein weten ze prima wat er van hen verwacht wordt’ aldus de lokale SP op haar website.

Fractievoorzitter Martijn Stekelenburg en bestuurslid Harry Kemper brachten de taart woensdagmorgen 1 mei jl. tijdens het werkoverleg op de Luifelstede. Hij werd goed ontvangen, en smaakte heerlijk! Martijn Stekelenburg ligt toe: ‘Op de dag van de arbeid huldigen we beroepsgroepen die een extraatje verdienen. De brandweer ging hen al voor, de mensen van Vluchtelingenwerk mogen zeker ook niet vergeten worden’!

Op de foto: Martijn Stekelenburg snijdt de taart aan

5 thoughts on “Taart voor medewerkers Vluchtelingenwerk van de lokale SP

 1. john

  waarom niet aan de vrijwilligers van het hospice?
  deze mensen verdienen niet een maar meerdere taarten,hoor.

 2. Linda

  Inderdaad John, het is weer een sigaar uit eigen doos; links clubje feliciteert links clubje…..

 3. Guido Bamberg

  Wat een zuur gezeur. Ik ben zeker geen SP-er, maar de mensen die vluchtelingen helpen (dat is links noch rechts!) verdienen absoluut een pluim. En een taart! Welverdiend.

 4. John

  Vrijwilligers die mensen helpen in een laatste strijd van hun leven,verdienen meer dan een taart.
  Ga maar eens kijken in het hospice,maar ik weet zeker dat je het niet durft.
  Je kijkt daar de dood letterlijk en figuurlijk in de ogen.

 5. Guido Bamberg

  Mijn vrouw is vrijwilliger in een hospice.
  Fijn weekend verder.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren