Taal, talks en koffie over: kinderboeken

Taal, talks en koffie over: kinderboeken

Taal is belangrijk in het leven. Kinderen leren taal door anderen die met ze praten. En ze leren taal als ze voorgelezen krijgen. Tijdens de Taal, talks & koffie op 30 september aanstaande in de bibliotheek van Nieuwegein praten de medewerkers en deelnemers over kinderboeken. Taal, talks & koffie vindt elke laatste vrijdag van de maand plaatst. Anderstalige volwassenen kunnen tijdens de koffieochtenden kennismaken met de Nederlandse taal en cultuur en in een informele setting oefenen.

Welke kinderboeken zijn geschikt voor welke leeftijd? Zijn er ook tweetalige kinderboeken? Bibliotheekmedewerkers geven de leukste voorleestips. Ook kunnen deelnemers oefenen met voorlezen.

De gratis ochtend start om 09.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur) en duurt tot 11.00 uur. Kinderen zijn welkom en kunnen spelen terwijl de ouders met elkaar praten. Aanmelden is niet nodig.

taaltalksenkoffiekinderboeken

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren