Symposium ‘Pak leegstand kantoren aan!’

Vanuit de provincie Utrecht wordt er op 17 februari een symposium gehouden over het thema ‘leegstand kantoren’. Wethouder Kolff is als spreker te gast in de bibliotheek van Nieuwegein, waar het symposium plaats zal vinden. Hij zal vooral spreken over de huidige situatie van de kantoorpanden in Nieuwegein en wat wij als gemeente voor visie wij hebben en wat we eraan gaan doen.
Inmiddels neemt de vraag naar kantoorruimte weer toe in onze regio. Dat blijkt uit een onderzoek van makelaarsvereniging NVM. Reden voor de verwachte stijging is de groei van de economie. Daardoor zullen er in 2011 meer vierkante meters kantoorruimte worden verhuurd dan vorig jaar. Ondanks de aantrekkende vraag, neemt de leegstand toe. Ook in 2011 worden er naar verwachting meer kantoren bijgebouwd dan er worden verhuurd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren


%d bloggers liken dit: