Katern

SWN organiseert ééndaagse training “Bevrijd van Roken”

Deze ééndaagse training is voor mensen die het verlangen hebben (al is het nog zo klein) om niet meer te roken. De training biedt je een manier waarop gestopt zijn GEMAKKELIJK is, zonder strijd of dwang op jezelf te moeten uit oefenen. En zonder gewichtstoename en ontwenningsellende. Al heel snel behoort roken tot iets uit je verleden. Hierbij maakt het niet uit of je één sigaret of twee pakjes per dag rookt. Of je een gezelligheidsroker of een verstokte roker bent. En ook niet of je al je hele leven rookt of pas sinds een maand.

Tijdens de training wordt je niet lastig gevallen met hoe slecht roken voor je is, noch met alle andere nadelen. Stoppen doe je helemaal zelf. Ook in deze training. Bijna alle deelnemers nemen dan ook tijdens de training zelf het besluit om te stoppen met roken. Vijftig tot zestig procent van hen is na een jaar nog steeds gestopt. Daar kun jij daar straks ook bij horen.

De training wordt gegeven door mensen die zelf gerookt hebben, mensen die weten wat het is om verslaafd te zijn en zichzelf uit die verslaving hebben gehaald. De trainingen kosten € 95,00 p.p en vinden plaats op zaterdag van 9.30-17.30 uur in de volgende buurtcentra:

 7 november in buurtcentrum Feniks Nedereindseweg 401

 14 november in buurtcentrum Kerkveld Kerkveld 63A

 12 december in buurtcentrum De Brink Parelduiker 13

 9 januari 2010 in buurtcentrum ’t Dok Hoornseschans 101

Een inschrijvingsformulier kunt u aanvragen bij: SWN: e-mail: activiteiten@welzijnnieuwegein.nl of Tel: 030- 6033748. Voor meer informatie over de training kunt u terecht bij De Bevrijding:e-mail: info@debevrijding.org of Tel: 06-51363771.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk