Ontdek jouw toekomst op de Open Dag van ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland opent zaterdag 18 januari 2020 haar deuren voor toekomstige studenten van een mbo-opleiding. In Nieuwegein kunnen bezoekers terecht op het Horeca & Toerisme College, De Tech Campus en het Veiligheid & Defensie College van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Winterfestival bij Horeca & Toerisme College op de Newtonbaan 12
Het Horeca & Toerisme College ontvangt haar gasten, ondanks de omvangrijke bouwwerkzaamheden aan het gebouw op de Newtonbaan 12 in Nieuwegein, gewoon op dit adres. Potentiële studenten Toerisme & Recreatie, Horeca en Facilitaire Dienstverlening zijn samen met hun ouders/verzorgers van harte welkom om een kijkje te nemen op ‘de bouwplaats’ die omgedoopt wordt tot een waar winterfestival!

Op een gezellig foodplein staan diverse foodtrucks en daarnaast heeft elke opleiding een eigen tent waarin voorlichtingen worden gegeven. Uiteraard speelt het nieuwe gebouw ook een prominente rol op de Open Dag. Studenten die voor het Horeca & Toerisme College kiezen, gaan vanaf september 2020 studeren in een modern en eigentijds gebouw. Middels VR-brillen maken ze alvast kennis met het mooie vernieuwde gebouw in wording!

Tech Campus #Unboxed
Op 18 januari #Unbox jij jouw toekomst in de techniek. Vliegen met een drone, robots en raceauto’s bouwen of Minecraft voor professionals. Ja echt! Bezoek zaterdag de colleges van de Tech Campus Nieuwegein en ontdek of een toekomst in de techniek er voor jou in zit…#Unboxed. De Tech Campus bestaat uit het ICT College, Automotive College, Bouw & Interieur College en Tech College.

Tijdens de open dag zijn ook diverse technische bedrijven aanwezig om je een beeld te geven van de toekomstmogelijkheden in de techniek. Werken en leren combineren? Dat kan natuurlijk ook.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren