SV Geinoord wandelvoetbal vierde haar achtste verjaardag

De wandelende tak van SV Geinoord vierde dinsdag 21 maart jl. haar achtste verjaardag. We hebben het over Walking & Running Football dat in de loop van de afgelopen periode een geheel eigen plaats bij de voetbalvereniging op Sportpark Parkhout heeft gekregen. Destijds in het leven geroepen door Gerard van Vliet en op bescheiden schaal begonnen (acht deelnemers) is intussen het aantal opgelopen tot 40 personen die wekelijks wandelend een balletje komen trappen op Parkhout. Het jubileum kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Dus een feestje!

Het jubileum betekende eveneens een afscheid van de SV Geinoord-periode omdat voortaan onder de naam van SV Parkhout wordt gevoetbald. Sponsoren, bestuursleden en alle huidige deelnemers en oud deelnemers waren uitgenodigd. Na de wekelijkse activiteit smaakte de koffie en taart uitstekend. Gerard van Vliet kreeg uit handen van voorzitter Hans van der Meijden en verrassingspakket en een bosje bloemen voor zijn inzet en promotie van SV Geinoord.

Fototeam KenM uit Nieuwegein maakte een mooie fotoreportage, Cor IJkelenstam van bakkerij Tamminga bracht een grote jubileumtaart en werd er teruggekeken op de talrijke evenementen uit de afgelopen periode. Eén van die evenementen was de ontvangst van de selectie van Jong Oranje die via een maatschappelijke stage bij SV Geinoord wilden kennis maken met het fenomeen Walking voetbal.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk