SV Geinoord raakt Sem van Zwieten kwijt

SV Geinoord raakt een van de talentvolle spelers kwijt. De 19-jarige aanvaller Sem van Zwieten heeft een contract getekend bij het Utrechtse Hercules. Het is de bedoeling dat hij opgenomen zal worden in de hoofdmacht van de derdedivisieclub. Eerder mislukte een avontuur van Sem van Zwieten bij de Engelse club Stoke City waar hij een aantal maanden stage liep.

Geinoord-trainer Gerrit Plomp was op de hoogte van de ontwikkelingen rond Van Zwieten. ,,Hij heeft aangegeven dat hij het als een uitdaging ziet bij een BVO onder 23 jaar te gaan spelen en ziet Hercules als een mooie springplank. Uiteraard willen we Sem deze kans niet ontnemen.’’

Overigens is naast Van Zwieten alleen Barry Zwezerijnen komend seizoen niet meer in het shirt van Geinoortd te bewonderen. De voormalige JSV’er heeft aangegeven dat hij vanwege zijn leeftijd de fysieke kracht mist om nog een seizoen op het niveau van een tweedeklasser te blijven spelen. ,,Voor de rest ben ik blij dat iedereen binnen de selectie heeft aangegeven te willen blijven’’, aldus Plomp.

Sem van Zwieten, hier scorend tegen Victoria, was afgelopen zaterdag als invaller matchwinnaar tegen Bloemendaal (foto: Gerard van Vliet)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren