Katern

SV Geinoord bekert verder

Na een sensationele tweede helft heeft SV Geinoord uit Nieuwegein zich voor de volgende bekerronde geplaatst. Tegen Pancratius werd zaterdag een 0-2-achterstand alsnog omgezet in een nipte zege, na 96 enerverende minuten stond er 3-2 op het scorebord van Parkhout.

Via treffers van Magdy Ibrahim en Gianni Oosterhoff kwamen de gasten uit Badhoeverdorp simpel op 0-2 maar de formatie van Gerrit Plomp toonde na rust volop karakter en vocht zich terug in de wedstrijd.

0-1 Magdy IBRAHIM 4′
0-2 Gianni OOSTERHOFF 37′
1-2 Robin JANSSEN 74′
2-2 Sem VAN ZWIETEN 80′ (pen.)
3-2 Sem VAN ZWIETEN 83′

Via Robin Jansen en twee keer Sem van Zwieten werd het bekerduel op zijn kop gezet. De laatste mocht eerst een penalty benutten nadat Jarryl Adamson onderuit was geschoffeld. Daarna legde de matchwinnaar van vorige week weer zijn stempel op het verloop: Sem scoorde met een fraaie trap weer de winnende.

Een goede opsteker voor de competitiestart over een week uit tegen Benschop!

55′ Uit deze vrije trap komt helaas niets

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!