Super de Boer steunt Aktie Slachtofferhulp Azië

In heel Nieuwegein zijn diverse acties aan de gang ten behoeve van de Aktie Slachtofferhulp Azië. Rabobank Nieuwegein heeft bijvoorbeeld de kerstrelatiegeschenken verkocht onder het personeel en heeft hiermee 2084 euro opgehaald. Wie gaat zwemmen deze week bij sport- en evenementencomplex Merwestein betaalt de reguliere tariefsverhoging van 10 eurocent aan giro 555.

Opmerkelijk is de actie van Super de Boer in Nieuwegein. Eigenaar Hans Schenk heeft ons laten weten dat iedereen die zijn lege flessen komt brengen en het bonnetje van de embalage in een koker doet ten behoeve van giro 555, hij het bedrag met 50% zal verhogen. Ook iedereen die zijn boodschappen doet deze week bij het lokale virtuele winkelcentrum TopTown Nieuwegein doet autoamtisch mee met de actie. De Digitale Stad Nieuwegein zal namelijk 1 euro storten per klant die hier zijn boodschappen heeft gedaan in die week.

Ook de Bibliotheek Nieuwegein werkt mee aan de inzameling van geld voor de slachtoffers van de zeebeving in Azië. In de Centrale en filiaal Zuid staan collectebussen waar de bezoekers van de bibliotheek hun bijdrage in kunnen deponeren. De giften worden gestort op giro 555.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk