Succesvolle start Kringloop Plaza

Sinds begin december 2015 heeft Nieuwegein er een nieuw bedrijf bij, Kringloop Plaza. Het bedrijf, gevestigd boven dierenspeciaalzaak Diebo aan de Ravenswade 54, heeft een oppervlakte van ruim 3000m2 met spullen die een tweede eigenaar zoeken. Reeds veel Nieuwegeiners hebben de weg weten te vinden naar deze kringloopwinkel waar de goederen overzichtelijk staan uitgestald.

Kringloop Plaza is ook op zoek naar spullen om te verkopen. Heeft u spullen die u een tweede leven wilt gunnen dan kunt u deze gewoon langs brengen. Zijn de spullen te groot? Dan haalt Kringloop Plaza deze gratis bij u op. Ook complete inboedels worden graag opgehaald om deze een tweede kans te geven. Bel: 030 – 633 1914 om een afspraak te maken.

De winkel is zeven dagen per week geopend. Van maandag t/m vrijdag van 10.00-21.00, zaterdag van 10.00-17.00 en zondag van 12.00-17.00 uur. Met de opbrengst van de verkoop worden verschillende goede doelen gesteund zoals KIKA, de dierenbescherming en Galecopperpark Subliem. Kijk voor meer informatie op de website van Kringloop Plaza.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk