Succesvolle Magical McCartney Tour in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Een volle zaal genoot zondag 25 februari van een optreden van Peter Elbertse, Ad Elbertse en Berend Laperre met de Magical McCartney tour. Ze brachten een spetterende reis door het leven en oeuvre van Paul McCartney. Ad Elbertse leidde de nummers die werden gezongen op ludieke wijze in, en vertelde over het ontstaan van de liedjes. Het publiek zong massaal mee met bekende nummers zoals Hey Jude en Let it be.

Foto: Rob Satink

Het ruim anderhalf uur durende optreden werd afgesloten met het nummer Ob-La-Di, Ob-La-Da, waarna de bezoekers konden genieten van een kop huisgemaakte soep. Vrijwilliger Frans van Vuure werd tijdens het nummer Cook of the House van Linda McCartney door Ad Elbertse in het zonnetje gezet: een passend nummer voor de kok die de soep bereidde. Nog nagenietend van de muziek gingen de aanwezigen richting huis.

Soep & Cultuur
Dit optreden vond plaats in het kader van Soep & Cultuur, dat elke laatste zondag van de maand wordt georganiseerd. De middag start met een voorstelling, en wordt – voor wie wil – afgesloten met een kop huisgemaakte soep. Het volgende optreden is op zondag 31 maart: dan treedt het Monday Night Jazz Tentet op.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk