Succesvol weekend voor KRC Rolling

In het weekend van 2 en 3 november vonden in sporthal Galecop de jaarlijkse teamwedstrijden plaats. Tijdens deze wedstrijd strijden teams van verschillende verenigingen tegen elkaar. Ieder team bestaat uit drie rijdsters. Bij deze wedstrijd wordt het accent meer gelegd op de uitvoering en uitstraling van de kür dan op de technische moeilijkheidsgraad.

Op zaterdag was het de beurt aan de jongere rijdsters. In 4 categorieën werd er gestreden. KRC Rolling behaalde maar liefst 3 eerste plaatsen. Uiteindelijk werd KRC Rolling dagwinnaar en mochten de rijdsters de teamcup in ontvangst nemen.

Op zondag was het de beurt aan de meer gevorderde rijdsters. Op deze dag worden de teams ingedeeld op leeftijd en niet op niveau. KRC Rolling wist in iedere categorie de eerste plaats in de wacht te slepen. Ook nu werd KRC Rolling de dagwinnaar en mocht de teamcup in ontvangst nemen. KRC Rolling heeft wederom laten zien in de top te staan van rolschaatsend Nederland.

Deze wedstrijd was tevens het einde van het officiële wedstrijdseizoen. Vanaf nu wordt alle aandacht gericht op de traditionele eindejaarsshow die in het weekend van 14 en 15 december wordt gereden in sporthal Galecop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren