Succes Gein Express leidt tot voorlopige ledenstop

Er is voorlopig een ledenstop bij de Stichting Gein Express. Dit laat de organisatie aan onze redactie weten. De Gein Express heeft als doel om eenzame- en minder draagkrachtigen ouderen in Nieuwegein een gezellig dagje uit te bezorgen. Iedere maand onvangen de ouderen een nieuw programma, waaruit ze een keuze kunnen maken. Zij worden door de chauffeur en begeleidster thuis opgehaald en later op de dag, na het uitje weer terug gebracht. Maar dat is zo succesvol dat er teveel aanvragen zijn en de bus te klein.

‘De laatste tijd hebben we een grote toestroom van nieuwe leden voor de Gein Express mogen meemaken. Dit succes is fantastisch en daar zijn we trots op. Dit succes is bereikt door de inzet van alle vrijwilligers’ aldus Gery Eikelboom, projectleider van de Stichting Gein Express.

Onlangs won Gein Express nog 5.000,- euro tijdens de ING Bank campagne ‘Help Nederland vooruit’. De campagne waarbij lokale initiatieven kans maakten op een donatie van het ING Nederland Fonds.

Door de vele nieuwe leden loopt de organisatie tegen het maximum van hun mogelijkheden aan. Vele uitjes kennen de laatste maanden lange reservelijsten. Zonder een voorlopige ledenstop zullen die nog langer worden. ‘Dit tot teleurstelling van onze leden’ aldus Eikelboom. ‘Daarom heeft het bestuur besloten om per 9 juli j.l. een voorlopige ledenstop in te stellen.’

Momenteel onderzoekt het bestuur hoe om te gaan met de situatie en zoeken naar een oplossing.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren