5.000,- euro voor de Gein Express

Voor de vierde keer organiseerde de ING Bank de campagne ‘Help Nederland vooruit’. De campagne waarbij lokale initiatieven kans maken op een donatie van het ING Nederland fonds.

Voor Nieuwegein deed dit jaar o.a. de stichting Gein Express mee. En met succes! De organisatie sleepte met 451 stemmen de hoofdprijs van maar liefst 5.000,- euro in de wacht! Aan deze donatie-actie van de ING deden 596 organisaties mee.

De stichting Gein Express heeft als doel om eenzame- en minder draagkrachtigen ouderen in Nieuwegein een gezellig dagje uit te bezorgen. Maandelijks ontvangen de ouderen hetzij per mail of per post een nieuw programma waaruit een keuze kan worden gemaakt. De ouderen worden thuis opgehaald en later op de dag weer teruggebracht. Dit alles verzorgt door zeer toegewijde vrijwilligers uit Nieuwegein.

Om het project gaande te houden is de bus van essentieel belang. Naast allerlei maandelijkse kosten zijn met name de kosten voor onderhoud van de bestaande bus maar ook het reserveren voor aanschaf van een nieuwe bus met rolstoellift belangrijk. De kosten voor aanschaf van een nieuwe bus zijn circa 60.000 euro. De gewonnen 5.000,- euro zijn dan ook zeer welkom bij de Gein Express.

Gein Express

Op de foto: De trotse voorzitter Ad Visschers en vrijwilliger Jos van Rossum met de waarde cheque

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren