Stuur op die foto’s van ’Over de Top’ verlichte woningen

Zelf zijn we op onze redactie enorm trots wanneer wij, na eerst een paar uur met de lichtjes in de weer te zijn geweest, naar onze kleine versierde kerstkrans kijken. Sommige mensen gaan echter een stapje verder. Veel verder, zij gaan ‘Over de Top.’

Nu Sinterklaas de deur is gewezen, merk je dat de straten in Nieuwegein worden verlicht met kleurrijke lampjes en kom je de meest prachtige huizen tegen in de wijk. Dat willen wij niet onopgemerkt laten. Daarom een oproep aan alle Nieuwegeins om foto’s in te sturen naar onze redactie.

Maakt u een avondwandeling door de wijk? Neem dan uw mobieltje of camera mee en maak een foto van de verlichte huizen. Stuur deze naar op naar redactie@pen.nl of via WhatsApp naar 0646139696. Zet dit nummer bijvoorbeeld in uw mobieltje onder ‘redactie PEN’. Zo kunt u ons later ook nog eens snel benaderen als er nieuws is en het met onze redactie wilt delen.

Foto gemaakt van een te gek ‘Over de Top’ verlichte woning of tuin? Vermeld dan waar de foto gemaakt is en wie hem heeft gemaakt. Een leuke zin er bij mag natuurlijk ook. Doet u mee? Van alle ingezonden foto’s zullen wij als een collage plaatsen op De Digitale Stad Nieuwegein en in onze wekelijkse krant De Digitale Nieuwegeiner.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk