Stuur eens een kaartje!

Één van de leuke functionaliteiten van het internet is dat je heel makkelijk iemand een leuk kaartje kunt sturen. Natuurlijk sturen we, zeker in de komende periode, ook op de ouderwetse manier kaartjes.
Arend Bloemink rijdt geregeld door Nieuwegein en maakt prachtige kiekjes. Niet alleen voor ons maar ook voor onze plaatselijke stadskrant Ons Nieuwegein. Klik hier om naar de pagina te gaan met de nieuwe ansichtkaarten. Veel plezier!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Stuur eens een kaartje!

Één van de leuke functionaliteiten van het internet is dat je heel makkelijk iemand een leuk kaartje kunt sturen. Natuurlijk sturen we, zeker in de komende periode, ook op de ouderwetse manier kaartjes.Arend Bloemink rijdt geregeld door Nieuwegein en maakt prachtige kiekjes. Niet alleen voor ons maar ook voor onze plaatselijke stadskrant Ons Nieuwegein. Klik hier om naar de pagina te gaan met de nieuwe ansichtkaarten. Veel plezier!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren