Studenten op bezoek in City

Op maandag 21 maart jl. zijn 60 studenten van de Universiteit Wageningen op bezoek geweest in City Nieuwegein. Eerder hebben zij een college gehad waarin de nieuwbouwplannen in de binnenstad van Nieuwegein zijn uitgelegd.

Tijdens hun bezoek aan City kregen ze een rondleiding langs alle verschillende projecten. De studenten werken daarna in groepjes een plan uit. Ze geven daarin advies over mogelijke duurzame oplossingen voor de nieuwbouwplannen. ‘Zo werken we samen aan onze ambitie om de meest duurzame binnenstad van Nederland te worden’ aldus de gebiedsmanager, en zoals het er nu naar uitziet gaat het lukken! City Nieuwegein heeft inmiddels de koppositie overgenomen van Drie Hoefijzers in Breda in de strijd om de publieksprijs voor de SKG Award 2022.

De publieksprijs vormt onderdeel van de SKG Award voor duurzame gebiedsontwikkeling. Zowel de publieks- als de juryprijs van de editie 2022 wordt uitgereikt tijdens het SKG Jaarcongres in Den Haag. De online stembus sluit op 25 maart aanstaande.

Stemmen
Uw stem uitbrengen kan via deze link. Tijdens het SKG Jaarcongres op 31 maart zal de jury de SKG Award 2022 uitreiken.

Duurzame binnenstad
City Nieuwegein heeft als ambitie de meest duurzame binnenstad van Nederland te worden. Daarom zijn wij genomineerd voor de publieksprijs van de SKG Award 2022 voor duurzame gebiedsontwikkeling. ‘Daar zijn we trots op. Die prijs willen we natuurlijk graag in de wacht slepen. Dat is mooi voor City en mooi voor Nieuwegein’ aldus de gebiedsmanager.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk