Student start actie om de Voedselbank Nieuwegein te ondersteunen

De Coronacrisis heeft hard toegeslagen. Het heeft op dit moment een grote invloed op ons dagelijks leven. Zo zijn bijvoorbeeld vanaf maart alle sportcompetities stilgelegd. Deze maatregel treft de sporters het meest, maar er speelt nog meer. Denk hierbij aan de gezondheidsproblemen binnen de bevolking. Daarnaast komen veel mensen ook in de financiële problemen door werkloosheid of afnemende inkomsten als zelfstandige. Mensen kunnen een beroep doen op de Voedselbank als dat nodig is. Er komen wekelijks mensen bij die gebruik moeten maken van de Voedselbank. De 27-jarige Dylan Rozendaal, student Sociaal Juridisch Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht, wil deze mensen helpen en de Voedselbank in Nieuwegein ondersteunen.

Dylan: ‘Vanuit meerdere verenigingen in Nieuwegein/IJsselstein willen wij een handje helpen. Daar hebben we ook de inwoners van Nieuwegein hard bij nodig. Op dinsdag 30 juni 2020 staan wij met een kraam bij Merwestein in Nieuwegein. Hier kunnen Nieuwegeiners van 12.00 uur tot 19.00 uur langskomen om voedsel te doneren. Lang houdbaar producten is een vereiste. We hopen op een grote opbrengst. Dus kom langs en steun de Voedselbank!’

Uiteraard houdt de organisatie zich aan alle voorwaarden die door het RIVM worden gesteld. Er is beperkte parkeergelegenheid, dus kom vooral lopend of met de fiets. ‘Lukt het u niet om langs te komen en wilt u toch voedsel doneren? Dan komen wij het bij u halen’ aldus Dylan Rozendaal. U kunt hiervoor contact opnemen via het volgende e-mailadres: Dylan.Rozendaal@student.hu.nl.

Een financiële bijdrage is ook van harte welkom. Indien u een financiële bijdrage wilt leveren, dan kunt u dit over maken aan NL40 ABNA 043 425 4290 o.v.v. Actie Voedselbank. Deze actie wordt ondersteund door de besturen van JSV, SV Geinoord en DeMix Fitness & Leefstijl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren