‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Je snapt het niet, maar elk jaar gebeurd het weer: mensen laten hun honden of zelfs kinderen achter in de auto. Het is maar voor eventjes, ze zijn echt zo terug! Maar wat ze zich niet beseffen, is dat die temperatuur snel kan oplopen. En met snel bedoel ik echt snel! Dat ene kleine kiertje van het raam is echt niet genoeg. Dat bakje water wat men soms achterlaat kun je beter een theezakje in doen, zo snel wordt dat heet. Wil je weten hoe snel het heet wordt? Ga er dan zelf in zitten, maar zorg dat er iemand bij is en je tijdig de auto verlaat. Na 10 minuten kan de temperatuur al 10 graden gestegen zijn! Dus als het buiten 28 graden is, is het binnenin al gauw 38 graden! En na 15 minuten is het al boven de 40! Wie houdt dat nou vol?’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk