‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Er was een brand in Nieuwegein, waarover een week later nog steeds gepraat wordt. Gelukkig niet omdat de halve stad afgebrand zou zijn, maar omdat er asbest is vrijgekomen! De mannen in witte pakken waren dan ook snel ter plaatse. Maar ja – waar men nog het meeste over praat is dat de bedrijven die slachtoffer zijn geworden het reinigen zelf mogen betalen! Uiteraard kan de verzekering dit claimen bij de veroorzaker, maar dat zal niet binnen een dag, een week, een maand geregeld en uitbetaald zijn. Wie betaalt de mannen in witte pakken als ze hun werk hebben gedaan? En waar gaan ze heen?!’

Eén gedachte over “‘De strip van Kim Houtzager’

  1. Catharina Anna Maria van Vliet – Zwolle – I am only responsible for what I say, not for what you understand. Even voorstellen, Karin, 59 (maar ik voel me nog steeds 22) moeder van drie zonen, oma van twee kleinzonen. Ik was getrouwd met Ad, sinds februari ’20 ben ik weduwe. Een verbijsterend ‘nieuw begin’ dus maar hoe dat eruit gaat zien weet ik nog niet. Hobby’s; koken en eten, bijna alle textiele werkvormen. Wandelen, hardlopen, fietsen. Huisdier: Luna Luna-van-de-buren. Klein (amper drie kilo) maar met een zeer aanwezig karakter en een erg grote behoefte aan aandacht. “People don’t have cats, cats have people, and she has adopted me”
    Catharina Anna Maria van Vliet op schreef:

    Ik denk dat NoordBrabant wel wat meer enge chemicaliën bevat dan de Biesbosch…………

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren