‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Er was een brand in Nieuwegein, waarover een week later nog steeds gepraat wordt. Gelukkig niet omdat de halve stad afgebrand zou zijn, maar omdat er asbest is vrijgekomen! De mannen in witte pakken waren dan ook snel ter plaatse. Maar ja – waar men nog het meeste over praat is dat de bedrijven die slachtoffer zijn geworden het reinigen zelf mogen betalen! Uiteraard kan de verzekering dit claimen bij de veroorzaker, maar dat zal niet binnen een dag, een week, een maand geregeld en uitbetaald zijn. Wie betaalt de mannen in witte pakken als ze hun werk hebben gedaan? En waar gaan ze heen?!’

One thought on “‘De strip van Kim Houtzager’

  1. Ik denk dat NoordBrabant wel wat meer enge chemicaliën bevat dan de Biesbosch…………

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk