‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘De boog kan niet altijd gespannen staan. Soms moet je even ontspannen. Een weekendje weg kan veel doen. Je hoeft niet altijd ver te gaan om nieuwe dingen te ontdekken. Toch voelde ons hotel als compleet buitenlands. Om energie te besparen, gebruik je je hotelsleutelpas ook om de stroom in de kamer aan te zetten. Superslim, supergroen… maar als je zo bekaf bent als ik was, vallen die kleine lettertjes niet altijd op….’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk