‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Het werken aan de tram is een heel precies werkje. Voor je het weet, rijdt de hele boel niet meer. Zoals afgelopen dinsdagochtend. Het was een gedoe, maar ik wist op mijn werk te komen. De terugweg was gelukkig met een stuk minder hindernissen. Maar binnenblijven? Er zijn een aantal gamers die er zelfs met dit akelige weer op uit gingen! Er zijn mensen die zeggen dat gamers einzelgängers zijn, maar Nieuwegein kent een groep waarbij geel, rood of blauw niet meer telt: samen gaan ze er voor!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk