Strictly for girls-middag in de bibliotheek

Woensdag 17 oktober is de bibliotheek er alleen voor Nieuwegeinse meiden van 11-15 jaar. Samen met MOvactor organiseert de bibliotheek een middag vol echte meidenactiviteiten. Van 14.00 – 17.00 uur kunnen vriendinnenclubjes, ‘best friends for ever’ zusjes en meiden die alleen komen zich helemaal uitleven met crea-workshops, Zumba, podium performances en meer. Special guest is Lieke van Kesteren. Lieke zat in het winnende team van de ‘Ultimate Dance Battle’. Op 17 oktober komt ze in de bieb een streetdance-les geven en vertellen over haar spannende strijd op televisie.

Naast alle ontspannende en creatieve activiteiten staan op de ‘Strictly for girls-middag’ ook wat meer serieuzere zaken op het programma. Samen met een groepje meiden krijg je alle info over eerste vriendjes, zoenen en meer. En tijdens een spirituele healing proberen we een antwoord te vinden op de vraag wat nou echt telt in het leven. De bibliotheek vertelt in de workshop ‘Hoe overleef ik mijn Facebook’ alles over hoe je je Facebook nog mooier en leuker kan maken. Maar ook het maken van hippe tashangers, accessoires voor je in je kamer, hartjes bedeltjes staan op het programma.

Zin om mee te doen met de meidendag? Wees er die middag snel bij. De eerste honderd meiden krijgen een goodybag met kortingsbonnen en leuke gadgets. De meeste workshops worden gratis gegeven maar bij sommige lessen moet je een klein bedrag voor de materialen betalen. Aanmelden voor de meidendag is niet nodig. Kom gewoon langs en neem al je vriendinnen mee.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk