Stress op het werk de baas

Op 7 april 2003 zal de training ‘Stress op het werk de baas’van start gaan. De training wordt al vele jaren door Altrecht gegeven en is wetenschappelijk onderzocht. Uit dit onderzoek blijkt dat deelnemers na afloop minder psychische klachten hebben, minderverzuimen, zich minder uitgeput voelen, zichzelf meer waarderen en actiever met hun problemen op hun werk omgaan.

De training ‘Stress op het werk de baas’ is bedoeld voor mensen die langdurig spanningen ervaren in hun werk en die (weer) aan het werk zijn en (nog) niet verzuimen of kortdurend verzuimen (minder dan drie maanden) en binnenkort weer aan het werk gaan. De training is niet bedoeld voor mensen met ernstige persoonlijke problemen en is om die reden ook geen hulpverlening.

Het doel van de training is om werknemers te ondersteunen in het hanteren van hun werkstress en het zelf effectief aanpakken van hun stressbronnen. Daarmee wil de training voorkomen dat mensen vastlopen in hun werk en (langdurig) ziek worden. De training bestaat uit tien wekelijkse bijeenkomsten en zal plaatsvinden op dinsdag middag van 14.00-16.30 in de stad Utrecht. De training wordt gefinancierd via de AWBZ. U betaalt € 35,- voor het tekst- en werkboek

Voor informatie en/of aanmelding kunt u bellen naar Altrecht Preventie, telefoon 030 – 6999150.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk