Katern

Streep door de Avondvierdaagse in Nieuwegein

De avondvierdaagse in Nieuwegein gaat ook dit jaar niet door. Het grootste evenement van Nieuwegein zou plaatsvinden van maandag 17 tot en met donderdag 20 mei maar is door de organisatie afgelast vanwege de Coronamaatregelen. Zo laat het bestuur in een verklaring weten aan onze redactie.

Tot 1 juli mogen er geen grote evenementen worden gehouden, voor de organisatie was dat reden genoeg om streep te zetten door de Avondvierdaagse van 2021. De organisatie hoopt in 2022 iedereen weer te kunnen verwelkomen.

Avond4Daagse zoekt nieuwe voorzitter
Er staat bij de organisatie op dit moment ook een vacature open voor een nieuwe voorzitter.
Heeft u hierin interesse of vragen over deze functie, dan kunt u een email sturen naar a4dnieuwegein@hotmail.com.

Zwem4Daagse
Normaal wordt de Avond4Daagse bijna gelijktijdig georganiseerd met de Zwem4Daagse in zwembad Merwestein. Of dit evenement doorgaat kan nog niet gezegd worden. Normaal zou de Zwem4Daagse gehouden worden van 6 tot en met 10 juli dit jaar. Zodra meer bekend is zullen wij dit bekend maken in dit katern op De Digitale Stad Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!