Van Straaten Post overgenomen door Sandd

Postbedrijf Sandd neemt branchegenoot Van Straaten Post uit Nieuwegein over. Met de overname willen de bedrijven nog sterker de concurrentie aan gaan met marktleider PostNL.

De combinatie bedient zowel consumenten als de zakelijke markt met volledig landelijke dekking en vijfdaagse bezorging. Volgens de partijen vult de dienstverlening van Sandd en Van Straaten Post elkaar goed aan en is er nu een sterk alternatief voor marktleider PostNL. Er werden geen financiële details gemeld over de overname die nog moet worden goedgekeurd door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Sandd heeft na de overname een verwachte omzet van circa EUR 195 miljoen in 2017 en ruim 20.000 medewerkers. Er werken meer dan 1100 medewerkers bij Van Straaten Post in Nieuwegein. Financiële details van de transactie worden niet bekend gemaakt. Afronding is naar verwachting in het vierde kwartaal van 2017.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren