Katern

‘Stormy Sunday!’ in teken van muziek uit verschillende werelddelen

Zondag 2 december is het weer ‘Stormy Sunday!’ Dan staan de deuren van het theatercafé van DE KOM weer wijd open voor iedereen die wil spelen en improviseren of luisteren. Dit keer met muziek uit verschillende werelddelen.

Catching Cultures Orchestra
Hermine Schneider is trompettist, componist, dirigent, beeldenmaker muzikaal leider van het Catching Cultures Orchestra. Haar passie en focus liggen bij het samenbrengen van muziek en mensen. Muziek overstijgt rolpatronen en overbrugt taal, leeftijds- en cultuurverschillen. Hermine laat mensen buiten hun eigen kaders kijken en dingen ondernemen die in eerste instantie gek lijken maar uitmonden in een heerlijke crossover.

Alle instrumentalisten en zangers zijn welkom tijdens Stormy Sunday. De middag is gratis toegankelijk. De sessie begint om 15.00 uur. Ook toeschouwers/luisteraars zijn welkom; actief meedoen is niet noodzakelijk. Onder het genot van een drankje als ‘publiek’ ervaren hoe de sessie verloopt is ook een fijne manier om de zondagmiddag door te brengen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren