‘Stormy Monday’ The best things in live are for free!

Maandagavond 12 februari was het weer gezellig in Theater Café De Kom. Buiten was het een koude winteravond, binnen “Stormy Monday…”. Iedere maand een gratis(!) toegankelijke jamsessie waar iedereen die een instrument speelt, zingt of gewoonweg van muziek houdt van harte welkom is. Om te spelen, improviseren of luisteren. Het thema van de avond vindt u ieder maand weer op De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl) maar zet in ieder geval 12 maart, 9 april, 14 mei en 11 juni aanstaande vast in uw agenda voor een gezellige en swingende avond!

“Stormy Monday” is een initiatief van docentencollectief De KunstKombinatie, dat het volwassenenonderwijs in DE KOM verzorgt, en wordt uitgevoerd in samenwerking met DE KOM. Dit keer begeleidde Pieter Hoogervorst de jamsessie. Dankzij een rijk aanbod aan blazers, gitaristen, een keyboard, drummers en zelfs een violist en een zanger(!) werd het weer een swingende avond. Ongelooflijk wat hebben we een talent in Nieuwegein.

Nodig vooral volgende keer iedereen die je kent uit om te komen kijken in het theatercafé! Onze fotograaf Paul Oor was aanwezig en maakte onderstaande foto’s.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk