Stichting Wijkoverleg Galecop zoekt notuliste

Na het vertrek van de vaste notuliste is het Wijkoverleg Galecop op zoek naar iemand die het leuk vind om de vergaderingen van het wijkoverleg te notuleren. De bedoeling hiervan is een duidelijk verslag te maken van de vergadering, die overigens in 2 delen is opgesplitst. Het 1e deel van max. 1 uur is met de partners (wijkwethouder, gemeente en politie, ev. belangstellenden van de politieke partijen) Hierin worden zaken besproken die te maken hebben met o.a. beheer van de openbare ruimte en politiezaken.

Daarna volgt het bewonersoverleg. Hierin worden zaken besproken waar het wijkoverleg zich mee bezig houdt. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een skatelandschap in de Galecopperzoom, ontwikkelingen met betrekking tot de Galecopperzoom en verdere A12 zone, eventuele openstelling van de dierenweide, de voorbereiding voor de wijkschouw op 22 april en nog veel meer.
Nieuwsgierig geworden? Neem dan kontakt op met de secretaris van het wijkoverleg, wijkoverleggalecop@gmail.com. Voor het notuleren is per vergadering een vergoeding beschikbaar van € 45,38. Het wijkoverleg vergadert 7 keer per jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk