Stichting KunstGein staat!

Stichting KunstGein is een feit. Maandag 15 augustus jl. tekende het bestuur de oprichtingsakte en is Nieuwegein een organisatie op cultureel gebied rijker.

KunstGein wil mensen in Nieuwegein en omgeving interesseren en enthousiast maken voor kunst en cultuur: voor allerlei beeldende kunstvormen en specifiek voor de (amateur) schilderkunst. Bovendien wil de stichting laten zien dat samenwerking met andere organisaties tot een meerwaarde kan leiden binnen het culturele aanbod van Nieuwegein.

Ooit over een schilderij een beeld, een gedicht gemaakt? Er een muziekstuk voor geschreven? Het schilderij in drie doeken gesplitst? Er een abstract of juist impressionistisch werk van gemaakt. Het in 3D vormgegeven? Een expositie van allerlei beeldende kunstvormen bezocht? KunstGein wil mensen boeien en verrassen. KunstGein streeft tevens naar eenvoud: kunst is voor iedereen, voor oud én jong en voor mensen die niet van kunst houden (hielden).

Stichting KunstGein komt voort uit Open Atelier d’Oude Werf van Sasja Bork, beeldend kunstenaar en adviseur-op-afstand. Het bestuur wordt gevormd door voorzitter Wim van Doorn, secretaris Marijke Prenger, penningmeester Ben van der Malen en pr-lid Margot Bavinck-Rompa. In oktober is de eerste activiteit gepland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren