Stichting Imagine Multi Culti organiseert een Iftar

Op 1 juni aanstaande zal de Stichting Imagine Multi Culti een Iftar organiseren. ‘Waar we van plan zijn om met mensen uit diverse culturen, dus zeker ook voor de niet Moslims, het vasten te verbreken’ aldus Ellen Hazebroek van de Stichting Imagine Multi Culti. De Iftar is de maaltijd die door Moslims wordt gebruikt na het vasten tijdens de Ramadan. Na zonsondergang vindt dan de maaltijd plaats, waar mensen het eten delen en samen zijn.

‘In aanloop naar de Imagine Multi Cultidag 2019 die op 7 september aanstaande zal worden gehouden, wil Imagine graag laten zien hoe mooi en bijzonder het is, om met zoveel mensen uit allerlei culturen samen te zijn, te eten en het leven te vieren. Ongeacht waar je vandaan komt, wat voor geloof je hebt en welke sporten je beoefend. Gewoon het gesprek aangaan, elkaar leren kennen en eten van elkaars voedsel’ zegt Ellen.

De Iftar zal plaatsvinden in het Petanque Centrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1. Deze plek is eenvoudig met auto, fiets en openbaar vervoer bereikbaar. (Bus 77 stopt er bijna voor de deur.) De deur gaat om 20.30 uur openen en iets na 21.30 uur zal het vasten worden verbroken.

Hazebroek: ‘We hopen dan ook op een mooie groep mensen, die dat samen met ons willen ervaren.
Ook is dit de uitgelezen plek om kennis te komen maken met ons als organisatoren achter Stichting Imagine Multi Culti en onze Multi Culti Dag.’

De avond is voor iedereen vrij toegankelijk. Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan via deze link. Dit is nodig om te zorgen dat er voldoende zitplaatsen en voldoende eten aanwezig is voor iedereen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren