Stichting Hartslag Nieuwegein gaat cursussen reanimatie verzorgen

In samenwerking met EHBO BHV Midden Nederland en het Rode Kruis in Nieuwegein gaat de Stichting Hartslag Nieuwegein cursussen Reanimatie/AED-bediening verzorgen. Het betreft cursussen voor personen die al in het bezit van een certificaat en die een herhalingsles willen volgen, als wel cursussen voor personen die een volledige cursus Reanimatie/AED-bediening willen volgen.

De eerste herhalingsles van 1 avond wordt georganiseerd op maandag 27 maart aanstaande. De volledige cursus van twee avonden wordt georganiseerd op maandag 24 – en vrijdag 28 april dit jaar. De lestijden zijn van 19.30 uur tot 21.45 uur. de cursussen worden gegeven in het Rode Kruis-gebouw aan de Constructieweg 6 in Nieuwegein. Bij succesvolle deelname wordt een certificaat verstrekt dat twee jaar geldig is.

Voor burgerhulpverleners die bij ‘Hartslag Nu’ zijn aangesloten is een speciaal tarief van toepassing, bent u nog geen vrijwilliger en wilt u aansluitend burgerhulpverlener worden dan is het speciale tarief ook van toepassing. Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van de cursus, indien aanvullend verzekerd. Voor meer  informatie en/of aanmelding kunt u bellen met de organisatie: 06-44 58 10 87 of stuur een mail naar info@hartslagnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk