Stibat (Stichting Batterijen) op Cityplaza

Overal waar je batterijen koopt, kun je ze kwijt! Zoals bij supermarkten, doe-het-zelfzaken of drogisterijen. Om bewoners van Nieuwegein hierover te informeren staat Stibat (Stichting Batterijen) op 11 juni a.s. bij winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein. Ontdek welke inleverpunten in de buurt zijn, vraag alles over de batterijenrecycling en ontvang gratis Batterij Bewaarbox. Om hier extra bekendheid aan te geven, staat het team van Stibat op 11 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur bij winkelcentrum Cityplaza.

Stibat is de organisatie die de inzamelactiviteiten voor lege batterijen in Nederland coördineert. Al twintig jaar zorgt de organisatie dat batterijen in Nederland veilig en verantwoord worden gerecycled. In die tijd bouwde Stibat een uitgebreid netwerk op met inleverpunten door heel het land. Maar liefst 24.000 bij winkels en scholen. Zo is er altijd wel eentje in de buurt.

Stibat (Stichting Batterijen) organiseert als non-profitorganisatie de inzameling en recycling van lege batterijen in Nederland. In 1995 richtten batterijenproducenten en -importeurs Stibat op om aan de wettelijke inzamel- en recycleverplichtingen te voldoen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk