Steun de Zonnebloem in Nieuwegein

De jaarlijkse Zonnebloemloterij is weer begonnen in Nieuwegein. Vrijwilligers van de Zonnebloem gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk loten te verkopen en vraagt u om mee te doen.
Door Zonnebloemloten te kopen steunt u niet alleen het Zonnebloemwerk, maar maakt u ook kans op vele geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van € 15.000. De opbrengst van onze loterij wordt besteed aan de vele activiteiten en aangepaste vakanties die de Zonnebloem organiseert voor zieken, gehandicapten en hulpbehoevende en kwetsbare ouderen. Een deel van de opbrengst komt bovendien rechtstreeks ten goede aan de lokale activiteiten die de vrijwilligers in Nieuwegein organiseren.
Loten kosten € 2,00 per stuk. Naast de verkoop aan de deur, kunnen loten ook besteld worden via de website van de Zonnebloem. De trekking van de Nationale Zonnebloemloterij vindt plaats op maandag 24 oktober 2011. Voor meer informatie over het plaatselijke Zonnebloemwerk kunt u contact opnemen met Mevrouw Veldhuizen of mevrouw Stam (030-6067622).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk