Sterre Spierenburg beste Cyber Agent in Nieuwegein

De ‘HackShieldbattle’ is gestreden! Afgelopen woensdagmiddag werden de winnaars van de battle bekend gemaakt en officieel gehuldigd. In Nieuwegein is Sterre Spierenburg uitgeroepen tot beste Cyber Agent. Zij ontving in het Brandweerhuis in Houten een oorkonde uit handen van burgemeester Frans Backhuijs.

De burgemeesters hebben als teamcaptain ook gestreden om de wisseltrofee voor de gemeente met de meeste Cyber Agents. Deze trofee ging dit jaar mee naar de gemeente Vijfheerenlanden. Tom Hofstede werd Cyber Agent in Houten en Levi Mourik voor de gemeente Vijfheerenlanden

Van 24 juni tot en met 8 juli hebben kinderen uit de gemeenten Vijfheerenlanden, Houten en Nieuwegein gestreden om de beste Hack Shield Cyber Agent van hun gemeente te worden. Het online spel ‘HackShieldbattle’ is speciaal ontwikkeld om kinderen van 8 tot 12 jaar bewust te maken van de gevaren die er online op de loer liggen. De burgemeesters en de deelnemers transformeerden tijdens het spel in echte Cyber Agents. Ze hebben belangrijke vaardigheden opgedaan om online gevaar te herkennen en zich te beschermen.

Wie weet komt er volgend jaar weer een nieuwe battle want de burgemeesters hebben elkaar weer uitgedaagd. Dus blijf Hackshield vooral (door)spelen.

Sterre Spierenburg rechts met burgemeester Frans Backhuijs

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren