Battle Nieuwegein, Houten en Vijfheerenlanden

Woon jij in Nieuwegein, wil je meedoen aan de Battle en officieel gehuldigd worden? Meld je dan nu aan en speel mee tegen de gemeenten Vijfheerenlanden en Houten.

Nieuwegein, Houten en Vijfheerenlanden gaan in een spannende Battle de strijd met elkaar aan. En jij kan er samen met je vriendjes en vriendinnetjes voor zorgen dat jouw gemeente de wisseltrofee in handen krijgt! Lukt het om als gemeente de meeste Cyber Agents te verzamelen? En wie wordt uiteindelijk de beste Cyber Agent van de gemeente?

Heb jij het in je om jezelf en anderen te beschermen en wil je alles leren over hackers en veilig internetten? Dan is HackShield op zoek naar jou! HackShield maakt van kinderen Cyber Agents die zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaar.

Daniëlle van der Ploeg van basisteam Lekpoort: “Kinderen groeien op met internet, maar voor hun ouders en grootouders was dat vaak niet zo. Daarom denken we dat kinderen de beste Cyber Agents kunnen worden! Ik roep alle kinderen op om mee te doen! Want het is zo belangrijk dat we samen met jullie internetcriminaliteit bestrijden. Leer je oma bijvoorbeeld hoe ze een phishing-mail moet herkennen, weet wat je moet doen als iemand op social media om je foto of adres vraagt en help je vader bij het beschermen van zijn WhatsApp!”

CRIMINALITEIT
Cybercrime is momenteel een groot probleem. In de eerste vier maanden van dit jaar vonden in de provincie Utrecht alleen al 232 cybercrime-misdrijven plaats, zo werd vorige week bekendgemaakt. De cijfers over internetfraude stijgen gigantisch, in alle gemeenten. In Nieuwegein is het zelfs verdubbeld sinds 2018. Dus jong beginnen met je te realiseren wat je online aan het doen bent, is hartstikke belangrijk.

De Battle gaat officieel van start op woensdag 24 juni. Maar je kan nu al beginnen met spelen! Meespelen kan hier. De beste teamcaptain-burgemeester en de drie beste junior Cyber Agents worden op 15 juli gehuldigd.

Let op: zorg dat je bij je aanmelding de gemeente waar je woont invult. Alleen dan speel je mee met de Battle en maak je kans om gehuldigd te worden. Zet hem op Cyber Agent! Help Nieuwegein aan de winst, en wie weet word jij straks officieel gehuldigd!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren