Katern

Stem op de Jan van Hoofgroep voor zonnepanelen

Natuur & Milieu zet dit najaar, met steun van de ASN Bank, Scoutinggroepen in de zon met de Scouting Zonnestrijd. Scoutinggroepen maken kans op gratis zonnepanelen door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Ook scoutinggroep Jan van Hoof uit Nieuwegein doe mee met de wedstrijd. De vijf groepen die op 1 november aanstaande de meeste stemmen hebben verzameld, winnen gratis zonnepanelen op het dak van hun Scoutinggebouw.

‘Met de Scouting Zonnestrijd willen we scoutinggroepen helpen aan duurzame energie én zoveel mogelijk Nederlanders enthousiast maken voor zonne-energie’ aldus de organisatie.

Doe mee! Stem vóór 1 november op jouw favoriete scoutinggroep. Door te stemmen maak je bovendien kans op een WakaWaka-lamp, de meest efficiënte lamp op zonne-energie ter wereld! Klik hier om rechtstreeks te stemmen op de Jan van Hoofgroep uit Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren